Moeiteloos een festival organiseren

Ervaar het alles-in-een evenementplatform voor het organiseren van jouw festivals

Een festival organiseren zoals het hoort: een feest van begin tot eind

Ben je ook benieuwd wat Tixxio voor jouw festival kan betekenen? Lees hieronder verder

De ultieme fan journey

Geef de ultieme ervaring en neem de bezoekers mee met jouw verhaal. De mooiste ‘smart event manager’ met mobiele apps en web integraties speciaal voor jouw festival. Tixxio biedt innovatieve tools en volledige flexibiliteit waarbij elk evenement volledig tot zijn recht komt. Alles werkt naadloos samen: van het maken van tickets tot het aanbieden van cashless betaalmethoden. Trouwens, wil je een volledig gestijlde webshop met merchandise? Geen probleem, alles is naadloos geïntegreerd!
festival icon 1

Primaire en Secundaire ticketverkoop. Veilig en betrouwbaar onder één dak

Met Tixxio kun je eenvoudig een festival organiseren, maar een veelvoorkomend probleem is de secundaire ticketverkoop. Dankzij Tixxio zijn die problemen nu verleden tijd. Tickets kunnen worden doorverkocht, maar zonder winsten. Tixxio is daarbij de eerste in de evenementenbranche die dit mogelijk maakt op een platform.
festival icon 2

State of the art oplossingen

Vrij van Woekerprijzen

Zeg dag tegen woekerprijzen en hallo tegen een eerlijke koop voor jouw klanten. Zowel eerste als tweedehands kaartjes zijn veilig en betrouwbaar via het Tixxio platform aan te schaffen.

Schaalbaar

Blijf online, ongeacht het formaat van jouw festival. Dankzij de schaalbaarheid van Tixxio, kun je grote aantallen verwerken wanneer je dit net even nodig hebt.

Realtime inzichten

Krijg inzicht hoe de verkoop van jouw festival verloopt. Dankzij de realtime data die verwerkt wordt in het Tixxio dashboard weet je exact hoe jouw festival presteert.

Slimme marketing tools die het werk voor jou doen

Inzicht voor, tijdens en na jouw evenement? Geen enkel probleem voor de geautomatiseerde marketing tools en realtime data overzichten. Vergelijk meerdere evenementen met elkaar en vergelijk strategieen. Kom je er achter dat jouw festival net even een boost nodig heeft? Speel in op de laatste trends en communiceer met jouw unieke doelgroep via hetzelfde portaal.
festival icon 3

Piekdrukte zonder zorgen

Tixxio kan de grootste festivals voorzien van stabiliteit en de zekerheid dat het online blijft tijdens piekdrukte. Ongeacht hoe snel je verwacht dat de tickets worden verkocht, Tixxio schaalt automatisch bij zodat je altijd je klanten kunt bedienen.
festival icon 4

Point of sale

Waardevolle integraties

Jouw festival in eigen huisstijl, met onze techniek. Maak gebruik van de unieke eigenschappen van ons platform, volledig aanpasbaar op je eigen huisstijl.

Smart event manager

Krijg een unieke kijk op het organiseren van jouw festivals. Doordat alle data dankzij Tixxio bij elkaar komt, krijg je inzichten die je anders nooit had.

Uitstekende Support

Wij staan voor je klaar om je te helpen wanneer je dat nodig hebt. Dankzij je eigen client success manager en ons support team, kun jij je volledig blijven focussen op jouw festival.

Alle gangbare betaalmethoden, alle gangbare talen

Zoals je mag verwachten, ben je bij ons PSD2 compliant en kun je alle gangbare betaalmethodes aanbieden aan je klanten. Daarnaast kan je elk van jouw festivals in een willekeurige taal en zelfs tone of voice aanbieden.
festival icon 5

Cashless Betaalmethoden

Tixxio maakt het mogelijk om tijdens jouw festival cashless betalingen aan te bieden, ongeacht de kwaliteit van de lokale internet verbinding. Vergeet geldwagens, muntjes en extra beveiliging. Tixxio biedt een all-in-one oplossing waarmee alle stands worden gemanaged en elke klant kan betalen met telefoon. Tijdens het festival kan er eenvoudig geld op worden gestort en direct worden besteed.
festival icon 6

Ben jij ook klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waarin alles samenkomt en is eenvoudig te bedienen. Laten we kennis maken?
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×