De werkwijze naar success

Wij geloven dat success een keuze is en dat een nauwe samenwerking daarin centraal moet staan. Help mee met het optimaliseren van een smart event manager tool waarin de evenementenbranche het voor het zeggen heeft.

Begin de reis bij ons

Het realiseren van de ultieme customer journey is onze droom. De beste evenementen voor jou en jouw klanten. Spreek je ambities uit en wij denken en werken met je mee!
1

Kennismaken

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van Tixxio? Laten we eerst kennis maken. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Elkaar leren kennen vinden wij de essentiële basis van een goede samenwerking.
2

Samenwerken

Zodra we beiden zijn overtuigd van een mooie samenwerking, gaan we samen afspraken maken over de invulling van die samenwerking.
3

Inrichten

Wij zorgen voor een naadloze overgang naar ons platform. Dit houdt in dat wij een omgeving op basis van jouw wensen inrichten. Je krijgt daarnaast een training om de integratie goed te leren kennen.
4

Go-Live

Wij vinden dat een go-live moment altijd even moet worden gevierd. Na dit moment staan we uiteraard 24/7 voor je klaar, voor eventuele hulp bij het organiseren van je evenementen.

Precies de features die je nodig hebt

We hebben Tixxio ontwikkeld met de evenementenbranche in onze gedachten. Elke feature die in het systeem staat is gebaseerd de actuele markt.
Bekijk de features

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Het draait allemaal om de kwaliteit van de dienstverlening. Mocht je vragen hebben, neem een kijkje op onze support pagina. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd nog contact opnemen met ons support team.

Client success managers

Je eigen client success manager staat altijd stand-by indien je die nodig hebt. Wij helpen met vragen en het denken in oplossingen, zodat je snel weer verder kunt. Ook tijdens het daadwerkelijke evenement, staan we altijd voor je klaar. We weten hoe vervelend het is om te wachten tijdens stressvolle momenten. Daarom geven wij net dat beetje extra.
method image 1

Ben jij ook klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waarin alles samenkomt en eenvoudig is te bedienen. Laten we kennis maken?
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×