Stel cultureel erfgoed bloot aan de massa

Betrek alle generaties met een gemakkelijke en leeftijdsneutrale aanpak

Bezoekers kunnen nu overal cultuur snuiven en interactie hebben met uw museum en alles te weten komen over elk meesterwerk.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Tixxio voor uw museum kan betekenen? Lees hieronder meer

Culturele uitmuntendheid

Bezoekers willen culturele excellentie ervaren, het gevoel hebben dat ze daar zijn waar geschiedenis is gemaakt. Onze educatieve en gebruiksvriendelijke mobiele apps en webintegraties zijn speciaal ontworpen om bezoekers te betrekken bij hun bezoek aan het museum. Vertel ze alles wat er te weten valt over elk kunstwerk uit de periode op de tentoonstelling, zodat elke bezoeker met een opgeleide geest, tevreden naar huis gaat.
sport icon 1

Informatieve plattegronden

Geef uw bezoekers meer informatie over de kunst in het museum. Bezoekers kunnen meer informatie over elk stuk lezen, zien en horen. Middels een interactieve plattegrond kan elke bezoeker zien waar wat te vinden is. Betrek bezoekers door hen hun voorkeuren te vragen en hen vervolgens door het museum te leiden.
sport icon 2

Uitstekende ondersteuning

Combineer tickets met merchandise

Verkoop eenvoudig met ticket + merchandise en bied elke bezoeker de nieuwste souvenirs aan.

Realtime inzichten

Krijg inzicht in bezoekcijfers en omzet. Dankzij de realtime data die verwerkt wordt in je dashboard, weet je precies hoe druk het is en hoe het museum op elk moment presteert.

Slimme eventmanager

Krijg een unieke kijk op het organiseren van uw musicals. Alle data komen samen in één platform, waardoor je inzichten krijgt die je anders nooit zou hebben gehad.

Slimme marketingtools die voor u werken.

Inzicht voor, tijdens en na elke dag, week of maand? Geen probleem voor de geautomatiseerde marketingtools en realtime dataoverzichten. Vergelijk meerdere dagen met elkaar en vergelijk strategieën. Verwacht u periodes met minder bestellingen, speel dan in op de laatste trends en communiceer met uw doelgroep, allemaal binnen hetzelfde platform.
sport icon 3

Peak Performance, geleverd.

Tixxio kan museums van elke omvang voorzien van passende schaalbaarheid en de zekerheid dat het bestellen van kaartjes tijdens piekmomenten online blijft. Hoe druk je een dag ook verwacht, Tixxio schaalt automatisch op zodat je je bezoekers altijd van dienst kunt zijn.
sport icon 4

Verkooppunt

Waardevolle integraties

Mobiele apps en webintegraties in uw eigen huisstijl, mogelijk gemaakt met de nieuwste technologie. Profiteer van de unieke kenmerken van ons platform, volledig aanpasbaar aan de huisstijl van uw museum.

Maak Marketing Magie

Alle marketinguitingen kunnen op één plaats worden gerangschikt. Met een cross-effect van alle data kom je tot inzichten die je anders nooit zou hebben gehad.

Uitstekende ondersteuning

Wij staan ​​klaar om u te helpen wanneer u ons nodig heeft. Dankzij uw eigen klant succes manager en ons supportteam kunt u zich volledig blijven focussen op uw musical.

Alle gangbare betaalmethoden, alle gangbare talen

Zoals u mag verwachten, bent u PSD2-compatibel met Tixxio en kunt u alle gangbare betalingsmethoden aan uw klanten aanbieden. Daarnaast kun je informatie over het museum aanbieden, in elke taal en zelfs met een tone of voice.
sport icon 5

Betaalmethoden zonder contant geld

Tixxio maakt het mogelijk om contantloze betalingen aan te bieden tijdens de voorstellingen, ongeacht de kwaliteit van de lokale internetverbinding. Vergeet contant geld. Tixxio biedt een alles-in-één oplossing waarbij uw catering wordt beheerd en elke klant per telefoon of theaterkaart kan betalen. Vooraf of tijdens de show is het gemakkelijk om geld te storten en direct uit te geven. Geheel tot aan de boekhouding geautomatiseerd.
sport icon 6

Ben je klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waar alles samen komt en is eenvoudig te bedienen. Laten we kennis maken?
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×