Verhalen vertellen begint hier

Betrek bezoekers vooraf en laat ze genieten van de mooiste musicals

Musicals zijn stilistische benaderingen van verhalen die ons hart raken.

Ben je ook geïnteresseerd in wat Tixxio voor jouw musical kan betekenen? Lees hieronder meer

Volledig gericht op de bezoeker

Geef je bezoekers de ultieme muzikale en visuele ervaring. Gebruik onze slimme marketingtools om het vertellen van verhalen voor elke show te laten beginnen. Met maatwerk mobiele apps en verbluffende webintegraties, speciaal ontworpen voor uw bezoekers om hen te betrekken bij, tijdens en na elke musical.
festival icon 1

Dynamische plattegronden

Laat je fans kiezen welke tickets ze willen kopen. Met de interactieve kaarten van Tixxio is direct duidelijk welke stoelen nog vrij zijn en hoeveel een ticket kost. Uiteraard zijn de plattegronden per musical aanpasbaar en mobielvriendelijk. Uw eigen huisstijl? Geen probleem, de integratie is flexibel en volledig aan te passen aan uw huisstijl.
festival icon 2

De beste eCommerce-praktijken, tot uw dienst.

Flexibele plattegronden

Realtime vloerplanning, zodat uw fans kunnen beslissen waar ze van de show kunnen genieten.

Volledig geautomatiseerde financiële stromen

Een veilige en automatische verdeling van fondsen. Onze oplossing voldoet volledig aan de wetgeving, dus geen zorgen. Klaar voor de toekomst. Voldoet aan PSD2 en 3D Secure 2.

Herinneringen die lang meegaan

Meet de betrokkenheid van fans en optimaliseer de strategie na elke show. Maak rapporten, meldingen en nieuwsbrieven op uw eigen toon en voeg eenvoudig nieuwe meldingen en brieven toe.

Slimme marketingtools die veel werk uit handen nemen

Inzicht voor, tijdens en na de voorstelling? Geen probleem voor de geautomatiseerde marketingtools en realtime dataoverzichten. Vergelijk meerdere voorstellingen met elkaar en vergelijk strategieën. Zie je dat een van je voorstellingen een boost nodig heeft? Reageer op de laatste trends en communiceer met jouw unieke doelgroep binnen dezelfde omgeving.
festival icon 3

Peak Performance, geleverd.

Tixxio kan musicals van alle groottes voorzien van passende schaalbaarheid en de zekerheid dat het bestellen van tickets tijdens piekmomenten online blijft. Het maakt niet uit hoe snel je de tickets verwacht te verkopen, Tixxio schaalt automatisch op zodat je je klanten altijd van dienst kunt zijn.
festival icon 4

Uitstekende ondersteuning

Combineer tickets met merchandise

Verkoop eenvoudig met ticket + merchandise en geef fans de kans om met de nieuwste merchandise naar de show te komen.

Slimme eventmanager

Krijg een unieke kijk op het organiseren van uw musicals. Alle data komen samen in één platform, waardoor je inzichten krijgt die je anders nooit zou hebben gehad.

Uitstekende ondersteuning

Wij staan ​​klaar om u te helpen wanneer u ons nodig heeft. Dankzij uw eigen klant succes manager en ons supportteam kunt u zich volledig blijven focussen op uw musical.

Promotie via social media, slim en geautomatiseerd

Gebruik de slimste marketingoplossingen en maximaliseer de kaartverkoop. Onze marketingtools doen het werk in een fractie van de tijd voor u. Social media campagnes die bekendheid geven, kaartjes verkopen en nog veel meer.
festival icon 5

Betaalmethoden zonder contant geld

Tixxio maakt het mogelijk om contantloze betalingen aan te bieden tijdens uw shows, ongeacht de kwaliteit van de lokale internetverbinding. Vergeet contant geld. Tixxio biedt een alles-in-één oplossing waarbij uw catering wordt beheerd en elke klant per telefoon of theaterkaart kan betalen. Vooraf of tijdens de show is het gemakkelijk om geld te storten en direct uit te geven.
festival icon 6

Ben je klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waar alles samenkomt en is eenvoudig te bedienen. Laten we kennis maken?
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×