De totaaloplossing voor innovatieve winnaars

Start met 2-0 voorsprong op de evenementenbranche en zorg dat je blijft winnen met het alles-in-een evenementenplatform van Tixxio.

Echte beleving begint bij de passie voor sport

Sport is een essentieel deel van ons leven. Tixxio heeft passie om de ultieme beleving voor de supporter mogelijk te maken. Ben je benieuwd wat wij doen om dat realiseren? Lees snel verder!

Bouw de spanning op en geniet tijdens de wedstrijden

We kijken allemaal uit naar die speciale wedstrijd. Het moment om met je vrienden je favoriete club of atleet in actie te zien. Tixxio biedt de mogelijkheden om supporters optimaal te betrekken bij de naderende wedstrijd, en tijdens de wedstrijd. Ons platform is ingericht om maximale engagement te realiseren. Dit begint met de juiste integraties in jouw eigen huisstijl, zoals ticketverkoop, merchandise, engagement en nog veel meer.
sport icon 1

Primaire en Secundaire ticketverkoop. Veilig en betrouwbaar onder één dak

Met Tixxio kun je eenvoudig een wedstrijd organiseren. Een veelvoorkomend probleem zijn is ongeauthoriseerde secundaire ticketverkoop. Dankzij Tixxio zijn die problemen nu verleden tijd. Tickets kunnen worden doorverkocht, maar zonder winsten. Tixxio is daarbij de eerste in de evenementenbranche die dit mogelijk maakt op een platform
sport icon 2

Winnende features

Seizoenskaart veilig verhuren als je niet kunt

Voorkom lege plekken en ga voor een vol stadion. Geef seizoenskaarthouders de optie om hun plek te verhuren en verdeel de opbrengsten onderling.

Cashless Transacties

Geen gedoe meer met losgeld of muntjes. Ga voor een veilige oplossing met cashless betaalmethoden in de eigen huisstijl.

Nieuwe en tweedehands tickets

Woekerprijzen zijn niet meer mogelijk dankzij Tixxio. De verkoop van tweedehands tickets wordt veilig en beter gehanteerd.

Dynamische Plattegronden

Prachtige interactieve plattegronden, schitterend geïntegreerd voor elk type sport. Laat je supporters kiezen welke kaarten ze willen kopen. Met de interactieve plattegronden van Tixxio is het meteen duidelijk welke stoelen beschikbaar zijn en hoeveel een ticket kost. Geef de supporter een voorbeeld van het uitzicht met (360º) voorvertoning. Een eigen huisstijl? Geen probleem, de integratie is flexibel en helemaal te customizen.
sport icon 3

Seizoenskaarten met de mogelijkheid tot verhuur

Niemand wil een lege plekken in het stadion, daarom hebben wij hier een oplossing voor. Biedt de achterban de mogelijkheid om stoelen te verhuren, bijvoorbeeld als ze op vakantie zijn. Profiteer beiden hiervan en zorg voor volle support van de fans. Volledig ontzorgt en geautomatiseerd.
sport icon 4

Een uitkomst voor e-commerce

Waardevolle integraties

Jouw evenement in eigen huisstijl met onze techniek. Maak gebruik van de unieke eigenschappen van ons platform, volledig aanpasbaar op de eigen huisstijl.

Tickets en merchandise samen

Geen ergernissen meer met verschillende webshops voor verschillende producten. Geef een prettige ervaring met een mooie verkoop flow.

Uitstekende Support

Wij staan voor je klaar om je te helpen wanneer je dat nodig hebt. Dankzij je eigen client success manager en ons deskundige support team, kan jij je volledig blijven focussen op jouw sport evenementen.

Moeiteloos merchandise verkopen

Supporters zijn trots op hun team en willen dat graag laten zien.. Met Tixxio kun je merchandise los maar ook in combinatie met een ticket aanbieden. Tickets en merchandise komen in hetzelfde winkelmandje en worden in één order verwerkt.
sport icon 5

Cashless Betaalmethoden

Tixxio maakt het mogelijk de horeca middels cashless betalingen te faciliteren, ongeacht de kwaliteit van de verbinding. Vergeet geldwagens, muntjes en extra beveiliging. Tixxio biedt een all-in-one oplossing waarmee alle stands worden gemanaged en elke klant kan betalen met telefoon. Tijdens het evenement kan er eenvoudig geld op worden gestort en direct worden besteed.
sport icon 6

Ben jij ook klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waarin alles samenkomt en eenvoudig is te bedienen. Laten we kennis maken.
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×