Ervaar culturele prestaties, artistiek perfect.

Theater ontmoet technologie. Gebouwd voor de culturele liefhebbers.

Organiseer en verkoop al uw shows eenvoudig met onze alles-in-Ă©Ă©n oplossing voor theaters

Bent u ook geĂŻnteresseerd in wat Tixxio voor uw theater kan betekenen? Lees hieronder meer

De ultieme culturele ervaring

Elke voorstelling, tentoonstelling en show verdient het best mogelijke resultaat. Met onze volledig geïntegreerde slimme evenementenmanager beschikt u over de nieuwste technologie om de bezetting voor elke show te maximaliseren. Met uw eigen mobiele app en webintegraties en brede marketingaanpak stelt Tixxio u in staat om een ​​unieke ervaring voor uw publiek te creëren.
concerts icon 1

Dynamische plattegronden

Laat uw bezoekers zelf kiezen welke tickets ze willen kopen en waar ze willen zitten. Met de interactieve kaarten van Tixxio is direct duidelijk welke stoelen nog vrij zijn en hoeveel een ticket kost. Uiteraard zijn de plattegronden per concert aanpasbaar en mobielvriendelijk. Uw eigen huisstijl? Geen probleem, de integratie is flexibel en volledig aan te passen aan uw huisstijl.
concerts icon 2

State of the art integraties

Geautomatiseerde promoties

Zeg hallo tegen de volgende beste oplossing en neem een ​​voorsprong op de concurrentie. Tixxio helpt om te gaan met de culturele uitdagingen van vandaag en klaar te zijn voor morgen.

Geautomatiseerde processen

We nemen repetitief werk graag uit handen. We streven naar slimme oplossingen waarmee u met minimale inspanningen de beste resultaten behaalt. De financiële stromen naar artiesten en impressarios worden automatisch afgehandeld zoals afgesproken en evenementen hebben 70% minder administratief werk nodig. Geautomatiseerde marketingcampagne? Slechts een muisklik verwijderd.

Realtime inzichten

Krijg inzicht in hoe elke show presteert. Dankzij de realtime data die verwerkt wordt in het Tixxio dashboard weet je precies hoe jouw theater en voorstellingen op elk moment presteren.

Slimme marketingtools die veel werk uit handen nemen

Inzicht voor, tijdens en na de voorstelling? Geen probleem voor de geautomatiseerde marketingtools en realtime dataoverzichten. Vergelijk meerdere voorstellingen met elkaar en vergelijk strategieën. Zie je dat een van je voorstellingen een boost nodig heeft? Reageer op de laatste trends en communiceer met jouw unieke doelgroep binnen dezelfde omgeving.
concerts icon 3

Populaire voorstellingen?

Tixxio kan de grootste voorstellingen schaalbaar maken en de zekerheid dat het tijdens de piekuren online blijft. Het maakt niet uit hoe snel je de tickets verwacht te verkopen, Tixxio schaalt automatisch op indien nodig, zodat je je klanten altijd van dienst kunt zijn.
concerts icon 4

E-commerce op zijn best

Rijke integraties

Commercieel flexibel, volledig in uw eigen huisstijl. Dankzij Tixxio is het mogelijk om alle verkoopkanalen volledig af te stemmen op uw eigen wensen.

Maak Marketing Magie

Alle marketinguitingen kunnen in Ă©Ă©n interface worden gerangschikt. Met een cross-effect van alle data kom je tot inzichten die je anders nooit zou hebben gehad.

Uitstekende ondersteuning

We staan ​​klaar om je te helpen wanneer je het nodig heeft. Dankzij onze 24/7 ondersteunende diensten kun jij je blijven concentreren op de voorstellingen en het theater.

Alle gangbare betaalmethoden, alle gangbare talen

Zoals u mag verwachten, bent u PSD2-compatibel met Tixxio en kunt u alle gangbare betalingsmethoden aan uw klanten aanbieden. Bovendien kunt u al uw voorstellingen aanbieden in elke gewenste taal en zelfs met een eigen tone of voice.
concerts icon 5

Betaalmethoden zonder contant geld

Tixxio maakt het mogelijk om contantloze betalingen aan te bieden tijdens de voorstellingen, ongeacht de kwaliteit van de lokale internetverbinding. Vergeet contant geld. Tixxio biedt een alles-in-Ă©Ă©n oplossing waarbij uw catering wordt beheerd en elke klant per telefoon of theaterkaart kan betalen. Vooraf of tijdens de show is het gemakkelijk om geld te storten en direct uit te geven. Geheel tot aan de boekhouding geautomatiseerd.
concerts icon 6

Ben je klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waar alles samenkomt en is eenvoudig te bedienen. Laten we kennis maken?
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×