Breng vraag en aanbod dichter bij elkaar

Faciliteer grote waarde tussen exposanten en bezoekers

Bezoekers kunnen hun bezoek nu van tevoren plannen en gesprekken met bedrijven aanvragen. exposanten kunnen hun aanbod via officiële kanalen uitzenden om de bekendheid verder op te bouwen. Met nieuwsfeeds, integratie van sociale media en zeer informatieve mobiele apps zal uw volgende beurs een positieve impact hebben op alle belanghebbenden.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Tixxio voor uw vakbeurs kan betekenen? Lees hieronder meer

Vind de perfecte balans voor alle belanghebbenden.

Virtual ontmoet persoonlijk. Bezoekers, partners en exposanten willen maximale waarde halen uit hun attentie. Tixxio helpt dat mogelijk te maken met slimme tools, zodat uw bezoekers hun bezoek vooraf kunnen plannen en exposanten agenda-afspraken kunnen krijgen. Door de mobiele app te gebruiken, kunt u on-the-fly marketingpromoties voor bepaalde partners uitvoeren en precies de impact van elke campagne zien.
concerts icon 1

Informatieve plattegronden

Geef uw bezoekers meer informatie over elke exposant. Bezoekers kunnen meer informatie over hun aanbod lezen en een plattegrond hebben die laat zien waar wat te vinden is. Betrek bezoekers door hen hun voorkeuren te vragen en hen vervolgens door de beurs te leiden.
concerts icon 2

Uitstekende ondersteuning

Combineer tickets met goodie bags

Verkoop eenvoudig op met ticket + goodie bags en geef bezoekers de mogelijkheid om het op te halen wanneer ze maar willen.

Realtime inzichten

Krijg inzicht in bezoekcijfers en omzet. Dankzij de realtime data die verwerkt word in je dashboard, weet je precies hoe druk het is en hoeveel bezoekers er zijn op elk moment van de dag.

Slimme eventmanager

Krijg een unieke kijk op het organiseren van uw musicals. Alle data komen samen in één platform, waardoor je inzichten krijgt die je anders nooit zou hebben gehad.

Slimme marketingtools die voor u werken

Inzicht voor, tijdens en na uw evenement? Geen probleem voor de geautomatiseerde marketingtools en realtime dataoverzichten. U kunt per partner een geplande campagne instellen en delen met alle bezoekers of bezoekers die specifieke interesses hebben.
concerts icon 3

Gedrag meten

Tixxio kan musea van elke omvang voorzien van passende schaalbaarheid en de zekerheid dat het bestellen van kaartjes tijdens piekmomenten online blijft. Hoe druk je een dag ook verwacht, Tixxio schaalt automatisch op zodat je je bezoekers altijd van dienst kunt zijn.
concerts icon 4

Verkooppunt

Zeer waardevolle integraties

Mobiele apps en webintegraties in uw eigen huisstijl, mogelijk gemaakt met de nieuwste technologie. Profiteer van de unieke kenmerken van ons platform, volledig aanpasbaar aan uw beurshuisstijl.

Maak marketingmagie

Alle marketinguitingen kunnen op één plaats worden gerangschikt. Met een cross-effect van alle data kom je tot inzichten die je anders nooit zou hebben gehad. Geef partners weer en meet hun gewonnen waarde door middel van interessante rapporten en gegevensinzichten.

Uitstekende ondersteuning

We staan ​​klaar om u te helpen wanneer u het nodig heeft. Dankzij uw eigen klantensuccesmanager en ons supportteam kunt u zich volledig blijven focussen op het runnen van de beurs.

Alle gangbare betaalmethoden, alle gangbare talen

Zoals u mag verwachten, bent u PSD2-compatibel met Tixxio en kunt u alle gangbare betalingsmethoden aan uw klanten aanbieden. Bovendien kunt u informatie over elke partner aanbieden, in elke taal en zelfs met een tone of voice.
concerts icon 5

Betaalmethoden zonder contant geld

Tixxio maakt het mogelijk om overal op de beurs cashless betalingen aan te bieden, ongeacht de kwaliteit van de lokale internetverbinding. Vergeet contant geld. Tixxio biedt een alles-in-één oplossing waarbij alle stands worden beheerd en elke klant telefonisch kan betalen. het is gemakkelijk voor bezoekers om geld te storten en het onmiddellijk uit te geven in een winkel of horecagelegenheid. Volledig geautomatiseerd en geïntegreerd met boekhoudsoftware.
concerts icon 6

Ben je klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waar alles bij elkaar komt en is eenvoudig te bedienen. Laten we kennis maken?
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×